2020 SGK SÖZLEŞME SATIŞI VE İMZALANMASI HAKKINDA

Sevgili Meslektaşım;

SGK ile yapacağımız sözleşme metinleri odamıza gelmiştir.

Defne, Altınözü ve Yayladağı ilçelerindeki eczacılarımız 13 Ekim Salı Oda Hizmet Binamızda saat 09:00-16:00 arasında;

İskenderun,Arsuz,Belen ilçelerindeki eczacılarımız 14 Ekim Çarşamba ve 15 Ekim Perşembe günü İskenderun Temsilcilik Binamızda saat 09:00-16:00 arasında;

Dörtyol, Erzin ve Payas 14 Ekim Çarşamba   günü Dörtyol Temsilcilik Binamızda saat 09:00-16:00 arasında;

Reyhanlı ilçesindeki eczacılarımız 15 Ekim Perşembe günü 09:00-12:00 saatleri arasında Reyhanlı Temsilcilik Binamızda,

Kırıkhan, Kumlu ve Hassa ilçelerimizdeki eczacılarımızın 16 Ekim  Cuma günü Kırıkhan Temsilcilik Binamızda saat 09:00-16:00 arasında;

Samandağ ilçemizdeki eczacılarımızın 16 Ekim  Cuma günü Samandağ Temsilcilik Binamızda saat 09:00-16:00 arasında;

Antakya ilçelerimizdeki eczacılarımızın 17 Ekim Cumartesi saat 08:30-13:00 arası,19 Ekim Pazartesi günleri saat 08:30-17:30 arasında   Oda Hizmet Binamızda sözleşmelerini imzalamaları gerekmektedir.

20 Ekim Salı günü kendi ilçesindeki sözleşme imzalama gününü kaçıran meslektaşlarımıza özel olarak Antakya Oda Hizmet Binamızda sözleşme imzalama günü yapılacaktır.

Sözleşmeye mutlaka eczacının kendisi, eczane kaşesi ve e-devlet üzerinden alınacak adli sicil kaydı ile birlikte  gelmelidir.

Kurumla ilk defa sözleşme yapacak ve sözleşme yenileyecek olan meslektaşlarımızın Kurum taşra teşkilatına bir dilekçe ekinde teslim etmesi gereken belgeler şu şekildedir:

“Eczacı tarafından ilk kez sözleşme imzalanması halinde eczacıya ait;
 - Kimlik fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası ile birlikte),
 - Ruhsat fotokopisi,
 - İmza sirkülerinin noter onaylı örneği,
 - Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni (tarafımızdan verilecektir)
 - Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi halinde bunu belirten dilekçe,
 - Eczacı odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi, (tarafımızdan verilecektir)
 - Adli sicil kayıt belgesi
 - Dilekçe

Eczacı tarafından sözleşmenin yenilenmesi halinde;
 - Değişiklik olması halinde ruhsat fotokopisi,
 - Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni,(tarafımızdan verilecektir)
 - Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi halinde bunu belirten dilekçe,
 - Eczacı odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi,”(tarafımızdan verilecektir)
- Adli sicil kayıt belgesi
 - Dilekçe
-Soyadı değişikliği halinde dilekçe ve nüfus kayıt örneği (e-devlet üzerinden)

2020 TIBBİ MEDİKAL SÖZLEŞME İLK DEFA YAPILMASI HALİNDE

-Sözleşme Başvuru Formu
-Eczane mesul müdürünün imza sirküsü(asıl)-Kimlik fotokopisi
-Eczane ruhsat ve sertifika fotokopisi İl Sağlık Müdürlüğü Veya Noter Onaylı –eğer mesul müdür varsa mesul müdür belge fotokopisi İl Sağlık Müdürlüğü Veya Noter Onaylı)
-adli sicil kayıt belgesi
- ECZACI TARAFINDAN KAŞELİ VE İMZALI SÖZLEŞME EK:6.3TE bulunan taahhütname

2020 TIBBİ MEDİKAL SÖZLEŞME YENİLENMESİ HALİNDE

-Sözleşme Başvuru Formu
-Eczane mesul müdürünün imza sirküsü(fotokopi)-Kimlik fotokopisi
-Eczane ruhsat ve sertifika fotokopisi(eğer mesul müdür varsa mesul müdür belge fotokopisi)

-adli sicil kayıt belgesi
- Eczacı Tarafından Kaşeli Ve İmzalı SÖZLEŞME  EK 6.3TE bulunan taahhütname

SÖZLEŞME BEDELLERİ VE AİDATLAR KREDİ KARTI İLE TAHSİL EDİLECEKTİR. COVİD 19 TEDBİRLERİ ÇEVÇEVESİNDE SOSYAL MESAFE VE MASKE KURALLARINA UYULARAK ÇALIŞILACAKTIR.

SGK Sözleşmeleri odamız tarafından toplu şekilde en geç 21 Ekim 2020  tarihinde Adana SGK Sağlık İşleri İl Müdürlüğü’ne teslim edilecektir. Konuya hassasiyet göstermeniz önemle rica olunur. Bilginize sunulur.

Ecz.Utku Ergönül
Genel Sekreter

NOT:YUKARI DA BELİRTİLEN TARİHLERE VE YERLERE KESİNLİKLE UYULMASI GEREKMEKTEDİR.

12 Ekim 2020 - Okunma Sayısı : 1906