CEZAEVİ FATURA BEDELLERİNİN ÖDENMESİ HAKKINDA

DEĞERLİ MESLEKTAŞIM;

T.C.Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Birliğimiz arasında imzalanan protokol kapsamında, meslektaşlarımız tarafından karşılanan reçetelere ait ödemelerde gecikmeler yaşandığı Birliğimiz tarafından Genel Müdürlüğe defaten yazılı ve sözlü olarak bildirilmiş ve Genel Müdürlük yetkilileri ile gerçekleştirilen sözlü görüşmede, Kasım ayının son haftası içinde ülke genelindeki ödemelerin gerçekleştirileceği bilgisi alınmıştır.

Bulunduğumuz hafta içinde Hatay’da bulunan cezaevleri tarafından eczanelerimize reçete fatura bedellerinin ödeneceği bilgisi alınmış olup, gecikme söz konusu olursa, odamız tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere, ilgili infaz kurumunun adı ve fatura dönemine dair bilgilerle birlikte 18 Aralık 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar odamıza bildirmeniz rica olunur.

Ecz.Utku Ergönül

11 Aralık 2019 - Okunma Sayısı : 258