COVİD-19 İLE MÜCADELEDE HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARI ADINA

   Odamız üyesi Ecz.Barış Sönmez’in pilotu ve Dr.Lami Günay’ın co-pilotu olduğu, Türk Eczacıları Birliği, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, Güney Ecza Kooperatifi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Odamız tarafından da desteklenen “COVİD-19’U ÖNLEMEK ADINA FARKINDALIK VE COVİD-19 İLE MÜCADELEDE HAYATINI KAYBEDEN SAĞLIK EMEKÇİLERİ ANISINA”; Maske, mesafe, hijyen ve “COVİD-19 Meslek Hastalığı Sayılsın” Temasıyla Kaplanmış 4x4 Bir Araçla RAİD Kategorisinde Transanatolia 2021 yarışına, Sağlık Çalışanları Adına Katılıyoruz.

    Transanatolia 2021; 13 Ağustos Tarihinde Eskişehir’den Start Alarak Kars-Sarıkamış’ta 21 Ağustos’ta son bulacak. 2800 Km’lik Bir Yarış Rotasıyla Beraber Yaklaşık 5000 Km. uzunluğunda. 14 Gün Boyunca Temamıza Uygun Kaplanmış Aracımızla Anma ve Farkındalık Projemizi Kamuoyuyla Paylaşma İmkânımız Olacak.

   9 Ağustos Pazartesi günü saat 09:00 da bugün Hatay İl Sağlık Müdürlüğü önünden ayrıca saat 11:00 de İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimlik önünden anma ve uğurlama yapıldı. Odamız adına emekleri için;

   Dr. Lami Günay - Ecz. Barış Sönmez’e çok teşekkür ediyor şansları ve yolları açık olsun diyoruz.

      Ecz.Utku Ergönül 

      Genel Sekreter

 

 

Resimleri daha büyük görüntülemek için üzerine tıklayınız...
09 Ağustos 2021 - Okunma Sayısı : 546