Elektrik Enerji Bedeli İndirimi Hakkında

Değerli Meslektaşlarım;

Türk Eczacılar Birliği ve GAMA Enerji iştiraki olan GATES Enerji arasında imzalanan protokol ile hayata geçen kampanya sayesinde TEB Eczacı Karta sahip eczaneler elektriklerini ticarethane tarifesi enerji bedeli üzerinden %15 indirimli olarak kullanabiliyor. Siz de GATES Enerji ile sözleşme imzalayarak kampanyadan hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Sözleşmeye aşağıdaki linkten ulaşabilir, gerekli olan belgeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Sözleşme: GATES Enerji İndirimli Elektrik Enerjisi Satış Sözleşmesi

Gerekli olan belgeler:

1. Elektrik Sayacınıza/Sayaçlarınıza Ait Güncel Fatura Örneği
  2. Vergi Levhası
  3. İmza Sirküleri/beyannamesi
  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Elektrik aboneliği işlemleri için verilmiştir yazılacak ,imza atılacak)

Tüm formlarınızı eksiksiz doldurduktan sonra Sözleşme ve eklerini,Her ayın en geç 3 üne kadar, Türkiye Eczacıları Birliği, Mustafa Kemal Mah. 2147. Sk. No:3, 06510 Çankaya / Ankara… Hakan DURAN dikkatine göndermeniz ile GATES Enerji tedarik süreciniz başlayacaktır.

Tedarik süreci ile ilgili bütün sorularınız için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.

Link: https://www.gatesenerji.com.tr/sss.html

Ecz. Utku Ergönül