SEVGİLİ MESLEKTAŞIM

Daha önce duyurusunu yapmış olduğumuz SSK sözleşme uzatımı ile ilgili imzalamış olduğunuz formlar Kurum tarafından iptal edilmiştir. Sözleşme uzatımı formunun yerine cuma günü Adana Sağlık İşleri İl Müdürlüğünden gelecek olan 2006 yılı SSK sözleşmeleriniz Hatay Eczacı Odası binasında SSK eczacısının gözetiminde tekrar imzalanması gerektiğinden  , Cuma günü mesai saatleri içerisinde SSK sözleşme formlarının eczanede kalacak nüshalarını, vergi dairesinden alınan 2006 yılı satış hasılatı kağıdınızı(asılı) ve kaşenizi beraberinizde getirmeniz önemle rica olunur. Daha önce 2006 yılı satış hasılatı kağıdını odamıza teslim edenler Cuma günü görevli personelimizden alabileceklerdir. Cuma günü sözleşme imzalamaya gelemeyenlerin 31/05/2007 tarihine kadar Adana SSK Sağlık İşleri İl Müdürlüğüne gitmeleri gerekecektir.

21 Mayıs 2007 - Okunma Sayısı : 1814