SEVGİLİ MESLEKTAŞIM

Sayı:251

Tarih:06.07.2006

SEVGİLİ MESLEKTAŞIM

1) Bağ-Kur Genel Müdürlüğü ile Türk Eczacıları Birliği arasında, 30.12.2005 tarihinde imzalanan 2006 Yılı Protokolünün bazı hükümlerinde yapılan değişiklikler gereği 16.05.2006 tarihinde Ek Protokol imzalanmıştır. Protokol metni ekte sunulmuş olup 2 nüsha halinde kaşelenip ve imzalanarak 21/07/2006 tarihine kadar  odaya gönderilmesi gerekmektedir. (protokolün üst köşesine kurum kod numaranızın ve bağ-kur numaranızın yazılması gerekmektedir)

2)SSK prim borcu yoktur yazılarının İskenderun Bölge Müdürlüğünden veya internetten alınarak 12 temmuza kadar odaya teslim edilmesi gerekmektedir.Prim borcu yoktur yazıları 14 Temmuz?da odamız görevlisi tarafından toplu olarak Adana Sağlık İşleri İl Müdürlüğüne götürülecektir. Prim borcu yoktur yazılarını bağımsız olarak Adana Sağlık İşleri İl Müdürlüğüne gönderenlerin tekrar odaya yollamalarına gerek yoktur.

Ecz. F.Esin Demirtok

28.Bölge Hatay Eczacı Odası