T.C.Sağlık Bakanı Sayın Dr.Fahrettin Koca’yı Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Mine Erdoğan, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Ümran Pelenkoğlu ve Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.M.Aylin Yalçınkaya’dan oluşan heyet,  03.10.2019 tarihinde T.C.Sağlık Bakanı Sayın Dr.Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ettiler.

Bakan Yardımcısı Sayın Prof.Dr.Emine Alp Meşe, TİTCK Başkanı Sayın Dr.Hakkı Gürsöz ve TİTCK Başkan Yardımcısı Dr.Ecz.Harun Kızılay’ın yer aldığı görüşmede, eczacılık mesleğinin sorunları ve yerlileşme politikası hakkında görüşüldü. Ayrıca Sayın Bakan’a 23-25 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara’da Uluslararası Eczacılık Federasyonu ile birlikte gerçekleştireceğimiz Avrupa Bölge Konferansı’nın Sağlık Bakanlığı himayelerinde gerçekleştirilmesi talebimiz aktarıldı.

04 Ekim 2019 - Okunma Sayısı : 1016