Elektronik İcmal İşlemleri Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız,

 

Ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınından dolayı meslektaşlarımızın, eczane personelimizin ve oda personelimizin sosyal temaslarını minimuma indirmek için, Farmainbox reçete onayı işlemleri elektronik olarak yapılacaktır.

SGK C grubuna ait reçetelerin Farmainbox reçete icmalleri elektronik ortamda odamıza onaya gönderilecek ve odamız tarafından elektronik ortamda onaylanan reçete icmal çıktıları “elektronik olarak onaylanmıştır” ibareli olarak eczane tarafından çıktı alınacak ve faturaya eklenecektir. Elektronik onay işlem basamakları ile ilgili görsel ve sistemlerde onay ibaresinin görülmemesi durumunda yapılacak yazıcı ayarlarına ait bilgilendirme ektedir.

Onayları elektronik ortamda yapılan icmallerin tekrar kaşelenmesi için odamıza veya ilçe temsilciliklerimize getirilmesine gerek yoktur.

Ayrıca, Yönetim Kurulumuzun kararı gereği, 15 Mart tarihine kadar fatura edilmiş olan (kan ürünü ve diyaliz  reçeteleri hariç olmak üzere) Mart ayı tüm reçetelerden oda katılım payı alınmayacaktır.

Kan ürünü ve diyaliz reçeteleri (diyaliz solüsyonları dahil değildir) karşılarken şu hususlara uyulur;  

1-Eczacı odası veya temsilcilikler aranarak ödenmesi gereken tutar sorulur,

2-Eczacı odası hesabına ilgili tutar havale edilip, ilgili dekont ilçelerde temsilciliğe Antakya veya Defne ilçelerimizde odaya gönderilir. (Whats App üzerinden)

3-Eczacı odası ve temsilcilikler dekontu gördükten sonra onaylama yapar.

Banka Bilgileri:
İŞ BANKASI
Hatay Eczacı Odası İktisadi İşletmesi
TR23 0006 4000 0016 1080 7073 90

 

Hatay Eczacı Odası Yönetim Kurulu

 



Ek Dosyalar


Ek dosya için tıklayınız...

Ek dosya için tıklayınız...

01 Nisan 2020 - Okunma Sayısı : 2437